Verkiezing: Schoonste Zeeuwse strand!

schoonste strand verkiezing 2016

DOMBURG –  De strijd is weer los vgebarsten oor de Schoonste Stranden Verkiezing. Welke badplaats mag een jaar lang de eretitel dragen van Schoonste Strand van Nederland? Dit jaar roept Floortje Dessing alle Nederlanders op om hun stranden tot de schoonste van Nederland te maken. In de provincie Zeeland, die al vele jaren aan kop gaat in deze verkiezing, zal haar oproep wederom veel gehoor vinden.

Het zwerfafvalvrij maken van de stranden is op veel Zeeuwse stranden omgedoopt tot het ouderwetse, maar inmiddels weer hip geworden, strandjutten. Het strandjutten neemt de laatste jaren een enorme vlucht; steeds meer badplaatsen organiseren jutactiviteiten. Alles wat niet op het strand thuishoort, wordt in speciale jutbakken verzameld en het meeste wat hierin terecht komt, wordt gerecycled. “En dat is mooi want de Nederlandse stranden zijn al behoorlijk schoon, maar het kan nog schoner”, aldus Floortje Dessing. Schone stranden zijn van groot belang voor iedereen, want op een schoon strand hebben mensen een leukere dag, zijn ze meer ontspannen én blijven ze langer hangen. Stemmen kan tot en met zondag 21 augustus via www.supportervanschoon.nl. Deelnemers maken kans op een lang weekend aan het schoonste strand van Nederland of één van de Supporter van Schoon badlakens.

Lees ook:Schoonste strand?
Lees ook:Schoonste strand in Noord-Beveland!
Lees ook:Schoonste stranden verkiezingen 2016. Stem op onze stranden!!
Lees ook:Schone stranden!
Lees ook:Geef uw stem aan een strand op Schouwen-Duiveland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>