Lenen in de zomer bij Bibliotheek Vlissingen

boeken

VLISSINGEN – De zomerperiode is voor velen bij uitstek de periode waarin men eindelijk weer eens tijd heeft voor een mooi boek. Welke mogelijkheden biedt de Bibliotheek in de zomer?

Lenen kan de hele zomer via de Bibliotheek Vlissingen; er is geen zomersluiting van de hoofdvestiging. Het filiaal in Bibliotheek Oost-Souburg heeft wel een zomersluiting; van maandag 1 augustus t/m zaterdag 27 augustus 2016.

Afhaalpunten

Maar ook buiten openingstijden kunnen leden terecht bij de Bibliotheek. Via de online catalogus op www.bibliotheekvlissingen.nl kunnen leden titels opzoeken, reserveren en verlengen. Wie een boek reserveert, kan er ook voor kiezen om het gratis te laten bezorgen bij een afhaalpunt in Vlissingen. In Souburg is een afhaalpunt van de Bibliotheek gevestigd in supermarkt Jumbo.

Gratis lenen in heel Nederland

Op vakantie in eigen land? Neem de Bibliotheekpas en een geldig legitimatiebewijs mee. Wie lid is van een Bibliotheek, kan nu ook gratis lenen in heel Nederland onder de noemer ‘gastlenen’.

Daarnaast levert de biebpas korting op bij honderden uitjes en attracties in het land. Kijk op www.voordeelmetjebiebpas.nl.

E-books

Het grote voordeel van e-books is dat ze niets wegen, wat vooral handig is voor op vakantie. Bibliotheekleden kiezen uit ruim 10.000 e-books. E-books lenen via de Bibliotheek kan altijd en overal, zelfs vanaf het vakantieadres. Ga naar www.bibliotheek.nl/ebooks.

Ook is er deze zomer weer het cadeautje van de Bibliotheek voor leden en niet-leden; de gratis VakantieBieb-app. Een leuke selectie van populaire e-books gratis te lezen op tablet of telefoon t/m 31 augustus 2016. Ziewww.vakantiebieb.nl

Lees ook:VakantieBieb
Lees ook:Gedeputeerde De Reu opent nieuwe service van Bibliotheek Vlissingen!
Lees ook:Vakantiebieb
Lees ook:Gratis e-books via de VakantieBieb-app!
Lees ook:Bibliotheken dicht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>