Gratis dagkaarten Vlissingse kermis!

kermis 4

VLISSINGEN – De Vlissingse kermis is tot en met zondag 24 juli. De attracties staan op het Arsenaalplein, de Zeilmarkt, het Bellamypark, het De Ruyterplein en de Nieuwendijk. Met zo’n 35 attracties is de kermis van Vlissingen één van de grootste kermissen van Zeeland. De attracties zijn iedere dag open vanaf 13.00 uur tot 24.00 uur.

Gratis dagkaarten

Via onze facebookpagina zijn elke dag gratis dagkaarten te winnen! Ook kun je portretten van exploitanten lezen in het evenement op Facebook.

Vuurwerk

Op donderdag 21 juli wordt om 22.30 uur traditiegetrouw een vuurwerkspektakel afgestoken vanaf een ponton op de Westerschelde. De attracties zijn dan tot 1.00 uur open.

Kortingsbonnen

Bij een aantal attracties kunt u kortingsbonnen (PDF, 1.395 KB)  inleveren. Grijp uw kans!

Stem op uw favoriete attractie

Op de kermispagina kunt u vanaf 15 juli ook stemmen op uw favoriete attractie. De winnende attractie mag volgend jaar sowieso weer naar Vlissingen komen. Normaal gesproken wordt hierom geloot. We vinden het belangrijk om te horen welke attracties u leuk vindt.

Fotowedstrijd

Dit jaar is er ook een fotowedstrijd over de kermis. Hier zijn wel enkele spelregels aan verbonden. Heeft u een leuke, kleurrijke en gezellige foto van de kermis in Vlissingen die u wilt delen? Stuur deze dan uiterlijk donderdag 21 juli in via e-mail[email protected] en wie weet staat uw foto volgend jaar op de kermisposter!

Lees ook:Vlissingse kermis!
Lees ook:Fotowedstrijd kermis!
Lees ook:Vlissingse kermis gestart
Lees ook:De kermis komt eraan…..
Lees ook:Laatste kermisweekeinde Vlissingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>