Operatiekamers Vlissingen vijf weken gesloten!

ziekenhuis vlissingen

VLISSINGEN – Vanwege de renovatie van de locatie Vlissingen zijn de operatiekamers daar van 25 juli tot en met 3 september gesloten. Alle operaties vinden in die periode plaats in Goes. Er wordt alles aan gedaan om eventuele hinder voor de patiënt te beperken. Om wachtlijsten te voorkomen, is ervoor gekozen ook op de zaterdag in Goes te opereren. Oogheelkundige ingrepen zijn in Goes ook mogelijk op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.

In Vlissingen blijven in de zomer de poliklinieken, de centrale sterilisatie afdeling, de poliklinische operatiekamers (voor kleine ingrepen) en overige dagbehandelingen en het Opnameplein geopend.

De renovatie van de ADRZ-locatie in Vlissingen verloopt op schema. Op 15 augustus openen de eerste poliklinieken en is ook de nieuwe hoofdingang klaar. In september worden de twee vernieuwde operatiekamers in gebruik genomen. Begin volgend jaar is de opening van de geheel vernieuwde locatie voorzien.

Lees ook:ADRZ spreidt operaties over Goes en Zierikzee!
Lees ook:ADRZ opent locatie Vlissingen officieel
Lees ook:Hoofdingang ziekenhuis Vlissingen tijdelijk verplaatst!
Lees ook:Nieuwe sterilisatieafdeling opent in Goes
Lees ook:Perkament verwijst naar bouw ziekenhuis in 1930!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>