Nieuwe sterilisatieafdeling opent in Goes

adrz

GOES – De nieuwe Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) in Goes zopent donderdag 8 februari ijn deuren.  De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de nieuwbouw van de CSA. De afdeling is uitgerust met de nieuwste, ‘state of the art’ apparatuur.

Zo werken ze in Goes straks als enige sterilisatie afdeling in Nederland met 4D-stoommonitoring. De indeling van de afdeling zorgt ervoor dat zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden. Het volledig nieuwe gebouw is geplaatst naast het operatiecomplex in Goes. Met de nieuwe centrale afdeling in Goes, wordt de sterilisatie afdeling in Vlissingen gesloten. Voortaan vinden dus alle sterilisatiewerkzaamheden plaats in Goes. De nieuwe CSA maakt deel uit van de verbeteringen en vernieuwingen die we in Goes doorvoeren om ervoor te zorgen dat we beter zijn afgestemd op de behoeften van onze patiënten en bezoekers. Op een veilige, schone en efficiënte manier werken speelt hierbij een grote rol. Wij zijn dan ook trots om deze afdeling te mogen openen en hopen dat u hierbij aanwezig kunt zijn.

Lees ook:ADRZ introduceert ‘kort parkeren zone’ in Goes
Lees ook:Operatiekamers Vlissingen vijf weken gesloten!
Lees ook:Gladheid: wat doet de Zeeuwse strooiploeg?
Lees ook:Kwaliteitsonderzoek Publiekszaken!
Lees ook:Nieuwe bedieningstijden bruggen Kanaal door Walcheren en Zeelandbrug!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>