Dol Dwaze Dag!

marktkraam

WESTKAPELLE – In Westkapelle is woensdag 3 augustus een Dol Dwaze Dag plaats met leuke activiteiten op de campings, een fietsrommeltocht, een kofferbakverkoop en zeemansliedjes tijdens ‘Zing maar mee’.

Heeft u altijd al eens rond willen kijken op de campings van Westkapelle? Dan is dit uw kans! Vandaag, van 11.00 tot 16.30 uur, voert een route u langs alle campings, te voet of op de fiets.

Op iedere camping is er een leuke activiteit te zien en te doen waarbij iedere camping een ander thema heeft, zoals het kunstplein, crea plein, brocante plein, boekenplein, het ringrijden, folklore en speciaal voor de kinderen een kleedjesmarkt. De campingeigenaren stellen deze dag hun camping open ter bezichtiging en zelfs hun gasten doen soms trots mee! Bovendien is er een wedstrijd aan verbonden waarbij een mooie prijs te winnen valt. De fietsroute en het wedstrijdformulier kunt u gratis ophalen bij iedere camping rondom Westkapelle en in het Polderhuis museum, Zuidstraat 154, vanaf 10.00 uur. Hier is ook de prijsuitreiking om 16.30 uur.

Ook kunt u deelnemen aan de ‘fietsrommeltocht’; deze fietstocht brengt u langs de inwoners van Westkapelle die vanaf 11.00 uur weer klaar zitten met hun rommel: in de garage, schuur of op hun oprit. Fietst u dan meteen door naar de parkeerplaats aan de Joossesweg waar een kofferbakverkoop plaatsvindt van 11.00 tot 17.00 uur. Hier staan zo’n 20 tot 30 deelnemers die vanuit hun auto allerlei tweedehandse spullen aan de man brengen. Deze route kunt u ook vanaf 10.00 uur gratis ophalen bij het Polderhuis museum, waar deze dag de kinderen ook kunnen ‘Spele bie opoe’.

De vuurtoren en molen ‘de Noorman’ zijn ‘s middags ook geopend voor bezichtiging.

’s Avonds van 19.30 tot 22.00 uur kunt u genieten van diverse zeemansliedjes met ‘Zing maar mee!’ Een heel gezellige avond in de tuin van het Polderhuismuseum, Zuidstraat 154-156.

Lees ook:Westkapelle op de fiets
Lees ook:Ouwe Sannie-dag!
Lees ook:Zee en Dijk Dag
Lees ook:Kampioenendag bij Polderhuis
Lees ook:Zeeuwse Kunst en Folklore Dag!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>