Zwerfafval opruimen!

afval strand

BAARLAND – Op de oevers van de Westerschelde ligt veel zwerfafval. In maart en oktober en in maart heeft een groot aantal enthousiaste vrijwilligers geholpen om op te ruimen. Een woordvoerder van de gemeente Borsele: “Samen hebben we veel zwerfafval van de oevers en het strand kunnen verwijderen!

Zaterdag 1 oktober 2016 gaan we opnieuw zwerfafval opruimen op de stranden bij Baarland en Borsele (Kaloot). We starten om 9.30 uur en gaan ongeveer 2 tot 3 uur opruimen. Helpt u ook (weer) mee? Meldt u dan aan via [email protected]. Heeft u een voorkeur voor een locatie? Geeft u dit dan in uw mail aan.

Aanmelden

Aanmelden graag voor 18 september 2016. In de week voor de opruimactie ontvangt u meer informatie.

Schoon Zeeland

Op www.schoonzeeland.nl vindt u een overzicht van alle lopende projecten en acties tegen zwerfafval. Ook vindt u hier informatie over hoe u zelf een actie kunt organiseren en welke opruimmiddelen u daarvoor via Schoon Zeeland kunt lenen. Samen houden we Zeeland mooi en schoon!

Lees ook:Zwefafval opruimen!
Lees ook:Opruimactie stranden!
Lees ook:Schone Schelde: Kaloot opruimen
Lees ook:Kom in actie voor een Schone Schelde!
Lees ook:Schone Schelde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>