Buitenbad Terneuzen langer open!

zwembad

Vanwege het mooie weer blijft het buitenbad bij Sportcentrum Vliegende Vaart in Terneuzen langer open. De andere buitenbaden in de gemeente Terneuzen zijn na het weekend gesloten.

De gemeente Terneuzen heeft besloten om het buitenbad bij Sportcentrum Vliegende Vaart langer open te houden, omdat er op deze locatie vast personeel beschikbaar is (ook voor binnenactiviteiten). Bij andere baden wordt voornamelijk gewerkt met oproepkrachten (scholieren en studenten) die niet langer beschikbaar zijn. Daarnaast wordt het buitenbad in Terneuzen verwarmd met restwarmte van het sportcentrum.
Openingstijden 
Aan de openingstijden van het buitenbad in Terneuzen verandert niets. Op werkdagen is het zwembad open van 11.00 tot 19.00 uur, op zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zondag van 13.00 tot 18.00 uur. Het buitenbad gaat niet open als het volgens de weersverwachting ’s middags om 15.00 uur lager dan 18 graden zal zijn. Dagelijks wordt hierover gecommuniceerd via ‘de Vliegende Vaart App’, Facebook en Twitter.

Nieuwe sluitingsdatum nog niet gepland
Een nieuwe sluitingsdatum van het buitenbad is nog niet gepland. Dit is afhankelijk van het weer en het aantal bezoekers dat in het buitenbad blijft zwemmen. Zo lang het weer gunstig is, blijft het normale programma van kracht:

  • Abonnementen en Tienbadentegoeden blijven geldig.
  • Basisscholen met groep 7 & 8 kunnen gratis zwemmen tussen 13.00 en 15.30 uur.
  • Banen zwemmen gaat door van 11.00 tot 13.00 uur.
  • Voortgezet onderwijs kan blijven huren vanaf 8.30 uur tot 11.00 uur.

Lees ook:Laatste dag openlucht zwembad!
Lees ook:Openluchtbaden open
Lees ook:Weersafhankelijke openstelling openluchtbaden!
Lees ook:Niet alle zwemabonnementen zijn al online aan te vragen!
Lees ook:Medewerkers Terneuzens zwembad bijgeschoold!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>