Subsidieregeling energiebesparende maatregelen woning!

eurobiljetten waaier

MIDDELBURG – Wilt u isolerende maatregelen zoals dak- vloer- of spouwmuurisolatie in uw woning of appartement treffen? Wees dan snel, vanaf 15 september is voor deze maatregelen subsidie beschikbaar. De overheid stelt in totaal 60 miljoen euro beschikbaar voor energiebesparende maatregelen aan uw woning.

Op 15 september wordt de subsidieregeling ‘energiebesparing eigen huis’ opengesteld. Vanaf deze datum kunt u als woningeigenaar en verenigingen van eigenaren (VvE’s) subsidie voor isolatiemaatregelen aanvragen. De subsidie kan oplopen tot wel twintig procent van de kosten. U komt in aanmerking voor subsidie wanneer u twee of meer energiebesparende maatregelen treft. Bijvoorbeeld spouwmuurisolatie in combinatie met hoogrendementsglas.

Wilt u een stap verder gaan, dan komen ook maatregelen als isolerende deuren en kozijnen in aanmerking voor subsidie. U kunt subsidie aanvragen voor een maatwerkadvies en tot slot is er extra bonus beschikbaar voor die woningeigenaren en VvE’s die hun hele woning of gebouw voorzien van een zeer energiezuinig pakket.

De subsidieregeling is bijzonder interessant voor woningen die gebouwd zijn voor 1992. Deze woningen zijn namelijk minder goed geïsoleerd dan woningen die na die periode gebouwd zijn.

Voor meer informatie over de verschillende maatregelen die u kunt treffen en de lokale bedrijven die dit voor u uit kunnen voeren kunt u terecht op de website www.duurzaambouwloket.nl.

Lees ook:Nieuwe subsidie voor isolatie van uw woning!!
Lees ook:Subsidie Impuls Wonen
Lees ook:Subsidieregeling Provinciale Impuls Wonen
Lees ook:Zesde ronde subsidieregeling Provinciale Impuls Wonen van start
Lees ook:Infoavond provinciale subsidie wonen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>