Bouwkavels!

bouwkavels 2016

MIDDELBURG – De verkoop van twaalf bouwkavels in het verlengde van de bestaande Sprencklaan aan de westzijde van Klarenbeek gaat van start. Deze zijn bedoeld voor kopers die hier zelf hun eigen (vrijstaande) woning op willen laten bouwen. Daarnaast worden er projectmatig zeven patiowoningen gebouwd.

Door de gemeente worden twaalf bouwkavels aangeboden aan particulieren, waaronder twee kavels bestemd voor een twee-onder-één-kap-woning. Enkele kavels grenzen aan het open gebied tussen de President Rooseveltlaan, Sprenklaan en de Ter Vestelaan, dat de komende tijd deels een parkachtige inrichting krijgt. Het aanbod is gevarieerd; de oppervlakte van de kavels varieert tussen de 363 en 1.065 m², de kavelprijzen liggen tussen circa € 120.000,- en € 320.000,- inclusief btw.

Bouwplannen zullen worden getoetst aan het voor deze kleine inbreiding opgestelde beeldkwaliteitsplan. Er is zoveel mogelijk aansluiting gezocht bij de directe omgeving, wat betekent dat in een deel van het plan ook moderne woningen met een plat dak mogelijk zijn.

Belangstelling?

De verkoopbrochure en het beeldkwaliteitsplan zijn hieronder te vinden. U kunt ook een exemplaar aanvragen bij de heer W. Reijnierse van de gemeente Middelburg, bereikbaar via (0118) 67 52 15 of per e-mail:[email protected]. Ook als u vragen heeft, kunt u hier terecht.

Belangstellenden kunnen zich vanaf heden inschrijven voor een kavel naar keuze. Alle inschrijvingen die voor 8 oktober 2016 binnen zijn worden gelijktijdig behandeld, waarbij bij meerdere gegadigden voor dezelfde kavels wordt geloot. Vanaf 8 oktober geldt dat wordt gewerkt op volgorde van binnenkomst. In de verkoopbrochure wordt deze procedure nader toegelicht.

Lees ook:Vrije bouwkavels!
Lees ook:Verkoop Hazenburg 2 Arnemuiden start!
Lees ook:Woningbouw vrije kavels!
Lees ook:Bouwkavels Yerseke!
Lees ook:Vraag naar bouwkavels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>