Fietsster (81) ernstig gewond!

ambulance 1

MIDDELBURG – Op de Sir Winston Churchilllaan is afgelopen vrijdag een bejaarde vrouw – naar later blijkt – ernstig gewond geraakt bij een ongeval met een personenauto.

Het ongeval is vermoedelijk rond 15.00 uur gebeurd. De 81-jarige fietsster uit Middelburg is door de aanrijding ten val gekomen. Hierbij was een personenauto betrokken, die werd bestuurd door een 71-jarige vrouw uit Vlissingen. In eerste instantie leek dat de fietsster geen letsel had. Zo is ze zelf weer opgestaan.

Huisartsenpraktijk

De vrouw is door een onbekende omstander naar een huisartsenpraktijk gebracht. Bij de huisarts verslechterde de gezondheidstoestand van de bejaarde vrouw. Ze is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht en vervolgens naar een ziekenhuis in Antwerpen, waar ze is geopereerd.

Identiteit bestuurster

De politie is vrijdagavond geïnformeerd en is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Aan de hand van een kleine notitie, die het slachtoffer op de plaats van de aanrijding had ontvangen, is de identiteit van de bestuurster van de personenauto achterhaald.

Politie zoekt getuigen en onbekende omstander

Omdat de politie niet bij de aanrijding is geweest, leven er nog enkele vragen. Agenten willen graag in contact komen met mogelijke getuigen. Verder is de politie op zoek naar de man of vrouw, die het slachtoffer bij de huisartsenpraktijk heeft afgezet. Ook is de damesfiets van het slachtoffer nog niet terecht. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Lees ook:Fietsster gewond!
Lees ook:Doorrijden na aanrijding!
Lees ook:Scooterrijdster rijdt door na aanrijding
Lees ook:Fietsster gewond bij aanrijding!
Lees ook:Doorrijden na ongeval Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>