WVO Zorg: Lezing Manu Keirse!

wvo zorg 2014

VLISSINGEN – Het hospice van WVO Zorg in Vlissingen houdt maandag 31 oktober een lezing over het thema ‘Helpen bij verlies, verdriet en pijn’. Manu Keirse, expert op het gebied van verlies- en rouwverwerking, zal de lezing verzorgen.

Centraal staan vragen als: ‘hoe verder gaan na het verlies van een dierbare’ en ‘hoe kan ik mensen helpen die een dierbare hebben verloren’. Manu Keirse is klinisch psycholoog en hoogleraar aan de Universiteit van Leuven. Hij is gespecialiseerd in het omgaan met verlies en verdriet en heeft verschillende boeken over rouw en verlies geschreven. O.a. ‘Helpen bij verlies en verdriet’, ‘Vingerafdruk van verdriet’ en ‘Stil verdiet’.

De lezing begint om 19.45 uur en vanaf 19.15 uur zijn bezoekers welkom. De lezing wordt gehouden op de Vredehoflaan 370 in Vlissingen (Ter Reede). De toegang is gratis en aanmelden kan via [email protected].

Lees ook:Zorgcafé!
Lees ook:Ervaringen over beroerte uitwisselen!
Lees ook:Vlissingse Fles voor Jo de Ridder
Lees ook:Lezing bestsellerauteur Gerda van Wageningen
Lees ook:Hospice Ter Reede voorgedragen voor keurmerk Prezo Hospicezorg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>