Controle politie en Belastingdienst!

belastingdienst

GOES – In Goes is afgelopen donderdag een uitgebreide controle gehouden door politie, Belastingdienst Zuid-West en de Dienst Invoer en Accijnzen van de Belastingdienst. De controle werd gehouden op de Nansenbaan, de Anthony Fokkerstraat en de Goessestraatweg.

Er werden 3052 voertuigen door een ANPR-auto gecontroleerd, op acht daarvan kwam een ‘hit’ voor wat betreft belastingachterstand. Op een auto is beslag gelegd, vier auto’s werden onmiddellijk afgevoerd en er werd in totaal 1552 euro aan openstaande belastingen geïnd.

De politie maakte twee processen-verbaal op; een voor een verlopen APK en een voor een verlopen rijbewijs. Ook lieten de agenten alle bestuurders een blaastest ondergaan, maar geen van de bestuurders had gedronken.

De Dienst Invoer en Accijnzen van de Belastingdienst betrapte drie bestuurders die het handelaarskenteken niet konden tonen. Zes eigenaars van buitenlandse auto’s krijgen een naheffing voor de BPM en de motorrijtuigenbelasting.

Lees ook:Verkeerscontroles Rilland en Kapelle!
Lees ook:Controle politie en belastingdienst!
Lees ook:Controle politie en Belastingdienst!
Lees ook:Verkeerscontrole!
Lees ook:Politie- en belastingcontrole Tholen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>