Start bouw nieuwe reeks woningen Hazenburg II!

graafmachine

ARNEMUIDEN – Op de bouwplaats aan de Slaak in Arnemuiden, heffen wethouder Johan Aalberts van de gemeente en directeur Han van de Velde van Fraanje  vrijdag 4 november, om 15.45 uur het glas op een nieuwe mijlpaal: de start van de bouw van woningen door Fraanje.

Bezaanschuit, Cordeschuit, Kotter, Hengst. Allemaal namen van type boten die bij de visserij werden gebruikt. Namen die passen bij Arnemuiden en als straatnamen worden gebruikt in nieuwbouwwijk Hazenburg 2 in Arnemuiden.

Hazenburg is het antwoord op vraag inwoners Arnemuiden
De gemeente en aannemingsbedrijf Fraanje werken samen aan de totstandkoming van  Hazenburg 2 met in totaal zo’n 140 woningen. De gemeente doet de verkoop van de vrije kavels; Fraanje ontwikkelt de eerste fase van de projectmatige woningen van Hazenburg 2. “En de verkopen gaan goed,” benadrukt wethouder Johan Aalberts. “In februari van dit jaar is de eerste paal geslagen. En inmiddels zijn al 14 van de 27 vrije kavels verkocht. Daarnaast is op vier kavels een optie genomen. De eerste mensen wonen er zelfs al. Fraanje gaat nu starten met de bouw van hun deel van de woningen in Hazenburg 2.”

Aalberts geeft aan dat er echt behoefte was aan nieuwe woningen in Arnemuiden, zijn woonplaats. “De meeste mensen die hier een huis kopen, komen uit het stadje zelf. Ze hebben vervolgens mee kunnen denken hoe deze wijk er uit komt te zien. Ik ben er dan ook trots op dat er nu weer een nieuwe reeks woningen gebouwd gaat worden en de realisatie van Hazenburg 2 steeds zichtbaarder wordt.”

Woneninhazenburg.nl
Dat er niet alleen vraag is naar nieuwe huizen in Arnemuiden, maar ook in Middelburg werd de afgelopen maanden al duidelijk. Rittenburg ontwikkelt zich snel en onlangs mocht de Sprencklaan rekenen op een enorme belangstelling voor een aantal vrije kavels. Meer informatie over Hazenburg is te vinden op woneninhazenburg.nl. Op de website middelburg.nl/bouwkavels kunt u meer lezen over bouwgrond in Middelburg.

Lees ook:Verkoop Hazenburg 2 Arnemuiden start!
Lees ook:Fraanje BV tekent voor ontwikkeling van woningbouwlocatie Wemeldinge
Lees ook:Woningbouw vrije kavels!
Lees ook:Vraag naar bouwkavels
Lees ook:Start verkoop Rittenburg fase II

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>