Fraanje BV tekent voor ontwikkeling van woningbouwlocatie Wemeldinge

WEMELDINGE – Het college heeft afgelopen week besloten om met de Zeeuwse Projektbouwmaatschappij Fraanje een overeenkomst aan te gaan voor de ontwikkeling van het Koningin Maximahof in Wemeldinge. Woensdag 6 december om 10.00 uur tekent wethouder Damen de overeenkomst met Fraanje op het huidige oefenterrein van de boogschutters.

Het oude sportveld aan de Bonzijweg en het aangrenzend bedrijventerrein worden her ontwikkeld. Het Koningin Maximahof biedt straks ruimte aan maximaal vijftig woningen. Dit worden een groot aantal levensloopwoningen, maar ook vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijtjeswoningen. Ook zijn er vier vrije kavels beschikbaar voor particulier opdrachtgeverschap. De gemeente Kapelle hecht aan een duurzaam karakter van het bouwplan. Daarom legt Fraanje geen gasleidingen aan in het gebied en worden de woningen zeer energiezuinig.

Donderdag 14 december geeft Fraanje vanaf 19.30 uur een toelichting op de bouwplannen in Hotel Wemeldinge, Noordelijke Achterweg 62. Ook de gemeente is hierbij aanwezig. Zowel omwonenden als andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Lees ook:Koningin Maximahof in Wemeldinge
Lees ook:Start bouw nieuwe reeks woningen Hazenburg II!
Lees ook:Overeenkomst Hulster project
Lees ook:Beweging in de Bierkaai: overeenkomsten ondertekend
Lees ook:Verkoop Hazenburg 2 Arnemuiden start!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>