Basisschool De Lichtstraal Westkapelle wint schoolreis Kinderpostzegelactie!

kinderpostzegels 2016

De Kinderpostzegelactie heeft dit jaar een bedrag van 9,3 miljoen euro opgebracht. De Lichtstraal behoort tot één van de meest creatieve scholen én de topverkopers van de Kinderpostzegelactie. Heel bijzonder, want dit is de tweede keer dat ze deze topprestatie leveren. Daarnaast hebben deze toppers deAls dank hiervoor wint de klas een verzorgde schoolreis naar Attractiepark Duinrell. De prijs is hen vandaag persoonlijk overhandigd door burgemeester van der Zwaag.

De schoolreis is een element geworden dat niet meer weg te denken is uit de Kinderpostzegelactie. Ieder jaar gaan kinderen fanatiek aan de slag om óf de hoogste omzet te behalen óf om de creatieve wedstrijd te winnen. Vandaag zijn 25 scholen verrast met een compleet verzorgde schoolreis naar Attractiepark Duinrell.

Er kwamen maar liefst 112 filmpjes binnen waarin leerlingen of zelfs hele klassen hun creativiteit de vrije loop lieten gaan: van tips tijdens het aanbellen bij de deur tot stopmotion filmpjes met Lego. Hierbij de inzending van basisschool De Lichtstraal:

https://www.youtube.com/watch?v=a6I3MvFLF9

Dit jaar heeft 80% van de scholen ervoor gekozen om de bestellingen te laten bezorgen. Kinderen hoeven de kinderpostzegels alleen maar te verkopen, PostNL levert de bestellingen af. De bestellingen worden vanaf 8 november bezorgd.

Lees ook:Topverkopers Kinderpostzegels op schoolreis naar Attractiepark Duinrell
Lees ook:Zeeuwse scholen winnen schoolreis met wedstrijd Kinderpostzegelactie!
Lees ook:Kinderpostzegelwedstrijd
Lees ook:De Klimroos verkocht meeste kinderpostzegels!
Lees ook:Zeeuwse winnaars Kinderpostzegelwedstrijd in Walibi!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>