Willem Behr Koninklijk onderscheiden!

SLUIS – Burgemeester Annemiek Jetten van de gemeente Sluis reikte onlangs, namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander een Koninklijke onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje Nassau) uit aan de heer Willem Behr vanwege zijn jarenlange maatschappelijke verdienstelijkheden.

Sinds 1993 zette hij zich onder andere in voor vm. basisschool De Poorte in Sluis, de Stichting Werkgroep Gehandicapten West Zeeuws-Vlaanderen (SWWG), de Stadsraad Sluis, de Adviesraad Sociale Zaken en de Raad voor Maatschappelijke en Demografische Ontwikkeling (RMDO). Daarnaast is hij actief als kunstenaar en richtte hij in Cadzand galerie “De Ouverture” op. Kortom, vanuit zijn achtergrond als ondernemer heeft Willem Behr zich ontwikkeld tot een door kunst en cultuur gedreven burger, die zich voortdurend inzet voor een leefbare, duurzame en vitale gemeenschap.

Lees ook:Burger aan zet
Lees ook:Ontwikkelingen Cadzand-Bad!
Lees ook:Info over nieuwe projecten Cadzand-Bad!
Lees ook:Digitale kaart Sluis online
Lees ook:Koninklijke onderscheiding Harm Voerman!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>