155-Help-een-Bedrijf!

155-Help-een-Bedrijf

VLISSINGEN – Ondernemers uit de gemeente Vlissingen die hulp kunnen gebruiken, kunnen telefonisch en online terecht bij een noodloket voor ondernemers ‘155-Help-een-Bedrijf‘. Samen met het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf hebben we de handen ineen geslagen. Voor ondernemers is deze hulp kosteloos.

Afgelopen vrijdag werd in het stadhuis de overeenkomst getekend. De gemeente Middelburg tekende deze overeenkomst met het IMK die dag eveneens.

Hulp voor ondernemers

In de praktijk blijkt dat veel ondernemers die forse tegenwind ervaren (die bijvoorbeeld hun financiën niet op orde hebben en daar niet uitkomen) te laat hulp zoeken. Het IMK heeft om deze reden ’155-Help-een-Bedrijf’ in het leven geroepen, zodat zij tijdig en op een laagdrempelige manier in gesprek komen met ondernemers die in een moeilijke situatie zitten.
Via de website www.155.nl of telefonisch via (088) 999 01 55 kunnen ondernemers contact zoeken. Samen met de adviseurs van het IMK wordt het probleem in kaart gebracht en worden ondernemers geholpen aan mogelijke oplossingen.

155-Help-een-Bedrijf

Het is belangrijk om ondernemers die het moeilijk hebben, eerder in beeld te krijgen. Door er tijdig bij te zijn kan de ondernemer vaak nog worden geholpen, soms door inzet van de gemeentelijke Bbz-regeling (Besluit bijstandverlening zelfstandigen). Op de website kan de ondernemer eenvoudig een scan uitvoeren om te zien of hij/zij tot de doelgroep behoort voor een sociale ondernemersregeling. Jaarlijks worden daar duizenden mkb-ondernemers door overeind gehouden.

Meer informatie

Ondernemers uit Vlissingen die hulp kunnen gebruiken, kunnen voor meer informatie contact opnemen via telefoonnummer (088) 999 01 55, of 24 uur per dag via internet op de website www.155.nl.

Over IMK

Het IMK (Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf) begeleidt ondernemers op cruciale momenten in de levenscyclus van de onderneming: van start tot verantwoorde bedrijfsbeëindiging. In goede en in slechte tijden. Daarbij staat de ondernemer met zijn/haar talenten en passie centraal en wordt intensief samengewerkt met gemeentelijke organisaties en financiële instellingen.
Om deze taak goed te kunnen vervullen, beschikt IMK in heel Nederland over regionale teams met meer dan 100 experts. Zij hebben branche- en regio specifieke deskundigheid op het gebied van ondernemerschap en publieke en private microfinanciering. Meer dan 30.000 ondernemers in Nederland werden eerder met succes geadviseerd en/of begeleid door het IMK.

Lees ook:MKB Doorstart!
Lees ook:Bedrijfscontactfunctionaris: aanspreekpunt voor ondernemers
Lees ook:Vluchtingen Vlissingen! UPDATE
Lees ook:Terneuzense ondernemers opgelet: Valse facturen in omloop!
Lees ook:Ondernemers die kansen bieden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>