Bedrijfscontactfunctionaris: aanspreekpunt voor ondernemers

kapelle blog

KAPELLE -  Erik Philipse is sins eerder dit jaar bedrijfscontactfunctionaris binnen de gemeente Kapelle. De bedrijfscontactfunctionaris is het eerste aanspreekpunt voor alle ondernemers binnen de gemeente. “Of het nu gaat om een eenmanszaak of een grote onderneming. Ik schuif bij elk bedrijf graag aan, om te adviseren en om de ondernemer weer een stap verder te helpen.”, aldus Erik.

Hulp bij uw vragen en plannen

Bij welke afdeling moet ik zijn? Welke vergunningen zijn nodig en welke procedure moet ik volgen? De bedrijfscontactfunctionaris zorgt ervoor dat u wordt geholpen met al uw vragen. Erik zet daarvoor graag zijn uitgebreide netwerk en kennis van de laatste ontwikkelingen in. Bovendien kan hij u in contact brengen met personen die voor uw onderneming interessant kunnen zijn. Hij kan u ook informatie geven over de gronduitgifte van de bedrijventerreinen Choorhoek en Smokkelhoek en helpt u in het proces van plan tot uitvoering. “Ik kan de wet niet wijzigen. Maar ik kan bijvoorbeeld wel achterhalen, waarom een procedure langer duurt dan de ondernemer verwacht”, legt Erik uit. “Ik kijk dan samen met de ondernemer naar de mogelijkheden.” Elke ondernemer in de gemeente Kapelle kan kosteloos een beroep doen op de bedrijfscontactfunctionaris.

College van B&W op bezoek?

Erik organiseert de bedrijfsbezoeken voor het college van Burgemeester en Wethouders. Als u het college graag eens wilt ontvangen in uw bedrijf, kunt u dit aan hem laten weten. Het is een ideale gelegenheid om uw bedrijf te presenteren en met het college van gedachten te wisselen.

Ook als er iets mis gaat…

… is Erik uw aanspreekpunt. Hij bemiddelt tussen het bedrijfsleven en de gemeente. Als u een klacht heeft, gaat hij actief op zoek naar een oplossing. Klopt u aan bij de bedrijfscontactfunctionaris? Dan is altijd een vertrouwelijke behandeling van het probleem of de klacht gewaarborgd.

Website, www.kapelle.nl

Op onze website vindt u een speciale pagina over ondernemen in Kapelle, met een beschrijving van de bedrijfscontactfunctionaris, een koppeling naar Ondernemersplein.nl en andere relevante informatie. Ook staat er voor ondernemers (en vooral startende ondernemers) veel informatie over wet- en regelgeving, aanvragen van vergunningen en subsidiemogelijkheden. Mist u zaken of heeft u opmerkingen of suggesties, dan horen we dit graag!

Contacta.nl: De netwerkbeurs voor Zuidwest-Nederland en Vlaanderen

Met welke nieuwe mogelijkheden maken bedrijven in Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen het verschil? Nu de economie aantrekt is het de kunst om te herkennen welke ontwikkeling bij uw bedrijf past. Ontdek het op 7, 8 en 9 november 2017 tijdens Contacta met sprekers zoals Anna Nooshin en Maarten van der Weijden.  Voor meer informatie en gratis entreetickets gaat u naar de website www.contacta.nl.

Contact

Als u wilt weten of de bedrijfscontactfunctionaris iets voor uw bedrijf kan betekenen, kunt u telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken. De contactgegevens zijn: Erik Philipse, telefoonnummer 0113 – 33 31 88 / 06 – 23 13 89 33 of email [email protected]. Of ontmoet Erik op Contacta.

Lees ook:Contacta Goes
Lees ook:Toolkit DNA Kapelle voor ondernemers!
Lees ook:155-Help-een-Bedrijf!
Lees ook:Terneuzense ondernemers opgelet: Valse facturen in omloop!
Lees ook:Carbid schieten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>