Mirjam Otten nieuwe directeur Communicatie politie!

MIDDELBURG – Korpschef Erik Akerboom heeft Mirjam Otten benoemd tot directeur Communicatie. Zij treedt per 1 januari 2017 in dienst bij de politie. Momenteel is Mirjam Otten directeur Communicatie bij de gemeente Amsterdam.

Akerboom is opgetogen dat deze voor het korps zo belangrijke functie weer wordt vervuld: ‘De politie bevindt zich elke dag in de schijnwerpers van de media. Op mooie en soms ook moeilijke momenten. We willen een transparante organisatie zijn die midden in de samenleving staat en laat zien wat onze opgave is. Ook intern is communiceren een wezenlijke factor voor een grote werkgever als ons korps. Dan heeft de politie baat bij een ervaren en betrokken directeur Communicatie met visie. Ik zie uit naar onze samenwerking en wens Mirjam Otten namens het korps alle succes in haar nieuwe functie.’

Bijdrage leveren

In Amsterdam heeft Mirjam Otten van nabij ondervonden wat er allemaal op de politie afkomt: ‘Van grote calamiteiten en incidenten tot de jaarlijkse planning- en controlcyclus en alles wat er tussenin zit. Zware opgaves waarbij kleine dingen heel snel mis kunnen gaan en de politie flinke risico’s beheersbaar houdt door goede voorbereiding en een professionele inzet. Het korps draagt grote verantwoordelijkheid in onze samenleving en straalt enorme uitvoeringskracht uit. Dat geldt zowel voor de organisatie als de individuele politiemensen met wie ik heb mogen werken. Aan die wereld wil ik graag mijn bijdrage leveren.’

Achtergrond

​Mirjam Otten begon haar loopbaan in 1988 bij het Ministerie van Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur. In 1994 trad Mirjam aan als voorlichter bij de gemeente Amsterdam. Twee jaar later ging zij aan de slag als woordvoerder van de burgemeester en het college van B&W in de hoofdstad. Sinds 2009 vervult Mirjam Otten bij de gemeente Amsterdam de functie van directeur Communicatie.

Lees ook:Christa Koets directeur organisatie Provincie Zeeland!
Lees ook:Directeur HRM Marijke Stroucken verlaat politie!
Lees ook:Nieuwe korpschef!
Lees ook:Nieuwe directeur programma’s en projecten!
Lees ook:Reorganisatie politie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>