Lise van der Feen voorleeskampioen!

 bibliotheek vlissingen

VLISSINGEN – Lise van der Feen is de Voorleeskampioen 2017 van Vlissingen. Dat werd bekend na de Vlissingse voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd op woensdag 8 februari in de Bibliotheek in Vlissingen. Negen scholieren streden daar om de Vlissingse Voorleestitel. Samen met de nummer twee Vera Stroo mag zij door naar deWalcherse ronde in Middelburg.

Twee winnaressen

Lise van basisschool De Tweemaster las voor uit ‘Dagboek van een muts’ van Rachel Renee Russel. De jury roemde haar om haar spannende fragmentkeuze en om het feit dat ze veel de zaal in durfde te kijken.

Vera van basisschool de Theo Thijssen las voor uit ‘Grote Griezels en Gruwelsaurus’ van Geronimo Stilton. Ondanks het lastige fragment liet ze zien over uitstekende voorleeskwaliteiten te beschikken.

De twee voorlezers gaan door naar de regionale Walcherse ronde in de ZB in Middelburg op woensdag 8 maart. De daar gekozen twee Walcherse winnaars gaan door naar de provinciale ronde op 8 april in de ZB.

Nationale Voorleeswedstrijd 2017

De Nationale Voorleeswedstrijd is een initiatief van de Vereniging Openbare Bibliotheken, Stichting Lezen en het CPNB.

Lees ook:Winnaars Vlissingse ronde Nationale Voorleeswedstrijd
Lees ook:Kwart- en halve finales Nationale Voorleeswedstrijd
Lees ook:Voorleeswedstrijd Bibliotheek Vlissingen!
Lees ook:Voorronde voorleeswedstrijd in Bibliotheek Vlissingen!
Lees ook:Nina Lenselink en Ellis de Snoo zijn voorleeskampioen van Walcheren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>