Rioleringswerkzaamheden!

VLISSINGEN – In de Vlissingse Doctor Ottestraat zijn maandag 20 februari rioleringswerkzaamheden. Dit betreft het gedeelte tussen de Rochussenstraat en de Paul Krugerstraat, hier wordt de voormalig Petruskerk aangesloten op de riolering. De werkzaamheden vinden plaats tussen 7.30 en 16.30 uur. Indien noodzakelijk worden de werkzaamheden dinsdag 21 februari afgerond.

Het afsluiten van de Doctor Ottestraat tussen de Rochussenstraat en Paul Krugerstraat voor alle verkeer is voor de werkzaamheden noodzakelijk.

Lees ook:Wegwerkzaamheden Vlissingen!
Lees ook:Hijswerkzaamheden!
Lees ook:Werkzaamheden President Rooseveltlaan!
Lees ook:Verkeersafzetting!
Lees ook:Wegafsluiting!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>