Conferentie Vrijheid van Ondernemen!

middelburg 800

MIDDELBURG - Middelburg viert dit jaar dat zij 800 jaar stadsrechten heeft. Als stad van de vrijheden organiseren we een unieke internationale conferentie op donderdag 30 maart in het stadhuis met als thema: vrijheid van ondernemen, zitten er grenzen aan ondernemen?

Al eeuwenlang heeft de Nederlandse ondernemingsgeest ons veel welvaart gebracht. We verleggen letterlijk onze grenzen en boren nieuwe markten aan. Zitten er grenzen aan vrijheid van ondernemen? Hoe gaan we om met aan handel gerelateerde zaken als kinderarbeid, armoede in lage lonen landen, veiligheid, schending van de mensenrechten en het uitputten van onze hulpbronnen? Op donderdag 30 maart gaan internationale wetenschappers, ondernemers en politici in debat over vrijheid van ondernemen en geven hun visie op het thema. De spreektaal tijdens de conferentie is Engels.

Topsprekers

Niemand minder dan Prof. Dr. J.P. Balkenende – hoogleraar Governance, institutions and internationalisations, Prof. dr. J. Holslag – professor Internationale politiek en Aziatische vraagstukken aan de Vrije Universiteit Brussel en Mr. J. Granoff – directeur Global Security Institute United Nations en lid van Nobelprijscomité zullen een lezing geven en met deelnemers in discussie gaan.

Workshops

Naast de lezingen worden er zes verschillende workshops gehouden waar actief met het thema aan de slag gegaan wordt. Deelnemers kunnen drie van de zes workshops volgen.

Er is een beperkt aantal gratis tickets beschikbaar voor inwoners van Middelburg. Meer informatie en aanmelden: www.middelburg800.com/conferentie

Lees ook:Vrijheid van Ondernemen
Lees ook:Vlaams Nederlandse Delta conferentie!
Lees ook:Poëzieworkshop op Nationale Gedichtendag
Lees ook:Verklaring Vlissingen na terreuraanslag in Parijs!
Lees ook:Met de kennis van nu Symposium in Zeeuws maritiem muZEEum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>