Open dag ADRZ

adrz

GOES – Het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) doet voor het vierde jaar mee met de Open Dag Op zaterdag 18 maart zet het ADRZ in Goes van 10.00 tot 16.00 uur de deuren open voor publiek. De landelijke Open Dag voor Zorg & Welzijn wordt jaarlijks gehouden.

Het ADRZ trekt jaarlijks zo’n 1500 bezoekers. In onze locatie Goes zijn demonstraties, informatiekramen en rondleidingen op verschillende afdelingen. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld een kijkje nemen in het nieuwe nucleaire geneeskundig centrum van het ADRZ. Het nieuwe OK-complex kan niet worden bezocht, maar er worden virtuele beelden van het hypermoderne OK-complex getoond. De Spoedeisende Hulp, waar we jaarlijks maar liefst 27.000 patiënten ontvangen, geeft demonstraties in een zaal, die speciaal is ingericht als traumakamer. Bezoekers kunnen op de Reumatologie een echo laten maken van hun gewrichten of kennismaken met de gratis reuma-app. Een publiekstrekker is ook het Een unieke kans op 18 maart om een kijkje te nemen in bijvoorbeeld de zuurstoftank van het Hyperbaar Zuurstofcentrum. Vrijdag 17 maart is er vanwege de week van Zorg & Welzijn een minisymposium Darmkanker in Goes. In verband met beperkte plaatsen, is aanmelden gewenst. Kijk voor meer informatie over de week van Zorg & Welzijn en de Open Dag op www.adrz.nl.

Lees ook:Open Dag ADRZ trekt 1100 bezoekers
Lees ook:Open dag ADRZ!
Lees ook:Open Dag ADRZ
Lees ook:Werkt voor ouderen doet mee aan open dag in de zorg!
Lees ook:Open dag beweegcentrum Club VIEF!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>