Werkt voor ouderen doet mee aan open dag in de zorg!

open dag zorg ballon blog
VLISSINGEN – Werkt voor Ouderen doet zaterdag 16 maart mee aan de Nationale Open Dag van Zorg en Welzijn. Er is een banenmarkt en gezondheidsplein op de Vlissingse locatie Ter Reede.

Hier vindt u alle beschikbare informatie over de nationale Open Dag van Zorg en Welzijn 2013 bij Werkt voor Ouderen. U kunt ook op de hoogte gehouden worden via Twitter: @werkt4ouderen.

Zaterdag 16 maart verwelkomen zij u van 10.00 uur tot 14.00 uur om een kijkje te komen nemen in Ter Reede. Leer Werkt voor Ouderen kennen door de verschillende stands te bezoeken of deel te nemen aan een rondleiding of workshop.

Werkt voor Ouderen pakt uit op deze dag en u bent van harte welkom om dit te ervaren. U kunt kennis maken met de organisatie en hoe Werkt voor Ouderen op unieke wijze invulling geeft aan het begrip zorg.

Invulling Open Dag

De Open Dag laat u kennismaken met de zorg in de breedste zin van het woord. Zoekt u een goede zorgaanbieder die menswaardige zorg hoog in het vaandel heeft? Of bent u misschien op zoek naar een baan in de zorg? Iedereen is welkom en ze bespreken graag met u wat we voor u kunnen betekenen.

De Open Dag bij Werkt voor Ouderen is ingedeeld in een banenmarkt, waar iedereen die een nieuwe baan of stageplaats in de zorg zoekt terecht kan met vragen. Voor een eventueel bijpassende opleiding zijn ook SCALDA en het Hoornbeeck College aanwezig om voorlichting te geven.

Daarnaast komt een gezondheidsplein. Hier kunt u alles vinden omtrent leefstijl, thuiszorg, dementie, mantelzorg, revalidatie, voeding en beweging. U kunt hier ook verschillende gezondheidstesten doen, zoals het meten van de bloeddruk, bloedsuiker en nog veel meer.

Heeft u dus altijd al een carrière in de zorg overwogen, of bent u benieuwd naar alle vormen van goede zorg die Werkt voor Ouderen biedt? Kom dan, op zaterdag 16 maart, naar Ter Reede bij de Nationale Open Dag van Zorg en Welzijn!

Lees ook:Werkt voor Ouderen doet vandaag mee aan Open Dag van Zorg en Welzijn!
Lees ook:SVRZ doet mee aan de open dag van Zorg en Welzijn!
Lees ook:SVRZ doet mee aan week van Zorg en Welzijn!
Lees ook:Open Dag van de Zorg ook bij Ter Reede!
Lees ook:Club Vief zet deur open!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>