Subsidie in Middelburg aanvragen voor 2014!

muntgeld blog
MIDDELBURG – De gemeente Middelburg is de subsidieprocedure voor 2014 gestart. Aanvragen moeten voor 1 april bij de gemeente zijn ingeleverd.

Uiteenlopende activiteiten op het gebied van welzijn, volksgezondheid of cultuur komen in aanmerking voor subsidie. Deze activiteiten moeten passen binnen het beleid van de gemeente. Organisaties die al een subsidierelatie met de gemeente Middelburg hebben, krijgen de aanvraagformulieren voor 2014 automatisch in de bus. Organisaties die nog geen subsidierelatie met de gemeente Middelburg hebben, kunnen voor 2014 een aanvraag indienen.

Het indienen van een subsidieverzoek geeft geen garantie op subsidie, maar betekent dat deze opgenomen wordt in de subsidieprocedure 2014. Tijdens de procedure zal worden bekeken of er al dan niet subsidie wordt toegekend.

Informatie

Wilt u meer weten over het aanvragen van subsidie? Neem contact op met Kees Janse van de afdeling Stedelijk Sociaal Beleid, telefoon:0118-675342.

Lees ook:Welzijnssubsidies
Lees ook:Subsidieregister!
Lees ook:Subsidieregeling verwijdering asbestdaken!
Lees ook:Subsidie voor (ver)nieuwe(nde) initiatieven!
Lees ook:Subsidie energiebesparing eigen huis voor eigenaar – bewoners bijna vol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>