Training boogschieten te paard

paard en boog

SINT-ANNALAND – Een training boogschieten te paard  is zaterdag 15 juli vanaf 10.00 uur mee te beleven in Sint-Annaland. Dat gebeurt op Zorgboerderij EQuiMio, aan de  Annavosdijk 6.

Een bijzondere vorm van paardensport die aan populariteit wint is het boogschieten te paard. Doel van deze sport is uiteindelijk om vanaf een galopperend paard zo veel mogelijk pijlen in een doel te schieten. Een kleine club enthousiastelingen oefent nu al een klein jaar in deze uitdagende behendigheidssport op zorgboerderij EQuiMio in Sint-Annaland.

De paarden van deze zorgboerderij zijn goed afgericht, een belangrijke vereiste om deze sport veilig te kunnen beoefenen. Ervaring met boogschieten of paardrijden is niet nodig om in te stromen. Iedere training begint met een gedeelte te voet om de boogschiettechniek aan te leren of te verbeteren. Daarna gaan de deelnemers te paard. Bij nieuwe deelnemers loopt aanvankelijk iemand met het paard mee zodat de ruiter zich op het schieten kan concentreren en niet twee dingen tegelijk hoeft te doen.

Nieuwsgierig geworden? De eerstvolgende training bij EQuiMio staat gepland op 15 juli. Kom gerust kijken of doe mee! De training begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 13.30 uur. Deelname kost 45 euro. De trainingen worden gegeven door Paard en Boog. Aanmelden kan via www.paardenboog.nl/agenda.

Kosten: Toeschouwers gratis; Deelnemers 45 euro.

Meer informatie: www.equimio.nl www.paardenboog.nl

Lees ook:Paard neergestoken!
Lees ook:Mitsubishi Carisma gepikt!
Lees ook:Ambulances naar melding Sint Annaland!
Lees ook:ZeeuwseCultuur…..(19): Ringrijden!
Lees ook:Op reis naar naar het Duitse Stolberg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>