Eenzijdige ongevallen

politiewagen

HOEK / ZUIDZANDE  - Twee bestuurders verloren afgelopen maandagavond en in de nacht van maandag op dinsdag de controle over hun voertuig. De ongevallen waren respectievelijk in Hoek en Zuidzande.

Hoek – Maandag 31 juli om 23.00 uur vloog een 25-jarige bestuurder uit Colijnsplaat op de Van Wuyckhuiseweg uit de bocht en raakte een paar verkeersborden. Hij belandde op z’n kop tegen een zandberg. De politie liet de bestuurder blazen, maar hij blies onder de wettelijke norm. De bestuurder ging ter controle naar het ziekenhuis. Het voertuig werd weggesleept. Er was rondom schade en de airbags waren uitgeklapt.

Zuidzande – Dinsdag 1 augustus om 00.30 uur kreeg de politie een melding van wederom een eenzijdig ongeval op de rotonde ‘Potjes’. De 24-jarige bestuurder uit Heythuysen kwam vanuit Sluis en wilde op de rotonde rechtdoor rijden. De bestuurder verloor de controle over het voertuig en reed over het fietspad de rotonde af en kwam tegen een lantaarnpaal terecht. Hij blies 710 ugl. Het rijbewijs werd ingevorderd, hij kreeg een rijverbod van 8 uur en een dagvaarding.

Lees ook:Zatlap parkeert bovenop rotonde!
Lees ook:Vrouw (18) verongelukt!
Lees ook:Dronken Belg sloopt voortuin!
Lees ook:Auto in sloot: man en hond gewond!
Lees ook:Brokkenpiloot Oud-Vossemeer niet dronken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>