Kunst- en Natuurroute Wemeldinge

kunst- en natuurroute wemeldinge

WEMELDINGE – Kunst- en Natuurroute Wemeldinge nodigt een ieder uit een kijkje te komen nemen bij de 20ste keer dat de route wordt georganiseerd, met – hoe verrassend – als thema: “Twintig!” Die is zaterdag 19 en zondag 20 augustus van 13.00 tot 18.00 uur.

De route heeft een aantal vaste kunstenaars uit Wemeldinge als deelnemer én gastdeelnemers uit de regio, maar ook uit andere delen van Nederland en over de grens uit België. Het aanbod proberen we zo gevarieerd mogelijk te maken.
Ook de kinderen van de OBS en de Hoeksteen worden betrokken bij het maken van kunst; zij maken, onder leiding van Henk Bisschop, (mede oprichter van 20 jaar geleden) een werkstuk “wie ben ik over 20 jaar”.

Dit jaar zetten wij een oud-inwoner van Wemeldinge, Lodewijk Bruckman (1903-1995), in de spotlights. In de jaren 80 woonde hij in Wemeldinge. Wij hebben een bescheiden overzichtstentoonstelling van zijn werken samengesteld.

De route is gratis! U kunt hem lopen en/of fietsen. Een hapje en/of een drankje is te verkrijgen langs de route (niet gratis). Op diverse locaties zal er muziek zijn. Op onze website vindt u een impressie van voorgaande jaren: www.kunstroute.net.
Graag tot ziens in Wemeldinge!

Lees ook:Kunst- en Natuurroute
Lees ook:Beleef de Wemel
Lees ook:Treinen en bussen op Koninginnedag in Zeeland gratis
Lees ook:Op de fiets langs het Zeeuwse gewas!
Lees ook:Meer bewegen voor ouderen Wemeldinge!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>