Drankrijder in vangrail

dronken rijder 2

NIEUW- EN SINT JOOSLAND – Een 45-jarige man uit Vlissingen is zaterdagochtend vroeg in Nieuw- en Sint Joosland gewond afgevoerd naar het ziekenhuis nadat hij op de A58 de vangrail ramde. De man bleek te veel gedronken te hebben.

Agenten en ambulancepersoneel kwamen  rond 4.20 uur ter plaatse bij het eenzijdige ongeval. In de auto zat naast de verdachte nog een 30-jarige vrouw uit Vlissingen. Deze is nagekeken door het ambulancepersoneel. De bestuurder moest een blaastest afleggen en blies 520 ug/l, meer dan twee maal de toegestane hoeveelheid. De man moest voor behandeling aan zijn verwondingen mee naar het ziekenhuis. Daar is bloed bij hem afgenomen in verband met het rijden onder invloed. De auto is afgesleept door een bergingsbedrijf. De verdachte zal op een later moment door de politie gehoord worden.

Lees ook:Dronken automobiliste is rijbewijs kwijt!
Lees ook:Aanrijdingen door gladheid!
Lees ook:Gewonden door dronken drankrijder
Lees ook:Wielrenners gewond!
Lees ook:Koperdief laat bloedspoor achter!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>