Koperdief laat bloedspoor achter!

koper

NIEUW- EN SINT JOOSLAND – Eén of meerdere koperdieven hebben in de nacht van dinsdag op woensdag hun slag geslagen op het spoor nabij de Jonker Fransweg in Nieuw- en Sint Joosland.. Tijdens deze illegale werkzaamheden is iemand gewond geraakt en heeft bloed verloren.

Nadat het bloed is opgemerkt door spoorwegmonteurs van Prorail is dit met behulp van een DNA-kit veiliggesteld voor onderzoek. De politie vraagt artsen en koperhandelaren alert te zijn. Mogelijk heeft de gewonde dief zich voor behandeling gemeld bij een ziekenhuis of een huisarts. Artsen die een persoon hebben behandeld, waarvan de verwondingen mogelijk in verband gebracht kunnen worden met deze zaak, kunnen zich melden via 0900 8844. Ook koperhandelaren worden verzocht dit te doen  als zij koper aangeboden krijgen van een persoon met duidelijke verwondingen.

Lees ook:Gewonde bij brand!
Lees ook:Drankrijder in vangrail
Lees ook:Gaslek verpest Oud & Nieuwfeest!
Lees ook:Bijeenkomsten over Trekdijk Nieuw- en Sint Joosland
Lees ook:Man zwaargewond aangetroffen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>