Pebble TV ook in het Zeeuwse

pebble tv

MIDDELBURG – Ook in het Zeeuwse kenmerkt Pebble TV  zich door een geweldloze, leerzame, fantasierijke programmering die gebaseerd is op de Europese traditie van het vertellen van verhalen.

Bij de selectie van programma’s wordt gekeken naar een combinatie van vermaak en het bieden van meerwaarde zoals educatie, originaliteit, stimulering van de fantasie en de aanwezigheid van universele waarden als respect voor elkaar, voor ouderen en minderheden, voor de natuur, het milieu en voor alles wat leeft. Een overvloedig gebruik van onrustige beelden wordt vermeden: Pebble TV vermijdt beelden met een sterke visuele impact maar brengt inhoudelijke programma’s waarbij de beelden illustratief zijn voor het verhaal en sterke visuele prikkels waar veel kinderen onrustig van worden, worden vermeden. De filosofie van Pebble TV gaat uit van het idee van rimpelingen, cirkels die ontstaan nadat je een steentje in het water gooit. De rimpelingen staan voor overdracht van waardevolle kennis en ideeën aan toekomstige generaties. Pebble TV is te ontvangen via kanaal 259 (Pluspakket). Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud!

Wereldweken

De hele maand augustus kun je bij Pebble TV nog kijken naar de Wereldweken met groetjes in verschillende talen. Tijdens deze weken kun je de hele maand kijken naar het mini programma Groetjes uit.. met ingestuurde groetjes van kinderen in verschillende talen. Spreek jij nou ook een andere taal en lijkt het je leuk om met een groetje in je eigen taal op Pebble TV te komen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] voor meer informatie en wie weet zien we jou binnenkort op Pebble TV!

Bamboe Beren Marathon

Bamboe Beren fans opgelet! Op 27 augustus kun je vanaf 06.30 uur de hele dag kijken naar de spannende avonturen van de Bamboe Beren! De drie aaibare vrienden Bamboe-Lee, Dah-Lin en Slo-Lee kome op voor dier en milieu. Hun vijand is de sigaarrokende Ratta Leone. Hij wilt de natuur verwoesten voor geld. Gelukkig krijgen onze vrienden hulp van de roze draak Ai-Ai. Samen bestrijden ze het rattenkwaad.

Film première: Dag Max

In de filmmatinee van zondag 20 augustus kun je om 16.00 uur kijken naar de film première van Nederlandse film Dag Max. Op 23 augustus om 16.00 uur kun je hem nog eens bekijken! Dag Max vertelt het verhaal van de 13-jarige Max die verplicht met zijn ouders op vakantie moet. Aangekomen op de camping, waar de vergrijzing flink is toegeslagen, ontmoet Max iemand die zijn hele vakantie op zijn kop zet

Win een zomerpakket!

De zomervakantie is in volle gang en dat betekent natuurlijk veel bezoekjes aan het strand! Doe mee met de Pebble TV prijsactie en maak kans op een heerlijk strand pakket. Wie wil dat nou niet? Klik hier om met de prijs actie mee te doen en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars!

Lees ook:Kerst2017 (10): Kerst bij Pebble TV
Lees ook:Hobbyfestival en kerstcadeaumarkt Zeelandhallen!
Lees ook:Ook Zeeland kent nu de horrorsint
Lees ook:Film by the Sea start vandaag!
Lees ook:Lego bouw- en voorleesmiddag in ZB| Bibliotheek Vlissingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>