Zomerfilm Hulst druk bezocht

zomerfilm hulst

HULST – De 8ste editie van Zomerfilm was dit weekeinde in Hulst. Deze grootste openluchtbioscoop van Zeeland werd dit jaar, ondanks het koude weer, door iets meer dan 1000 bezoekers bezocht.

Het gratis toegankelijke openluchtfilm-evenement ‘Zomerfilm Hulst’, dat jaarlijks op het Molenbolwerk in Hulst gehouden wordt, staat vooral bekend om de betoverende sfeer van de locatie. Kroonluchters aan de molen, duizenden lampjes in de omringende bomen, diverse foodtrucks en een uitgebreid randprogramma dragen hier zeker aan bij. Dit jaar werd een sing-a-long programma aan de hoofdfilm ‘Sing Street’  toegevoegd. Voor aanvang van de film zong een overvol Molenbolwerk mee met liedjes uit de film, onder begeleiding van live muziek door muzikant Michiel Meijers en koordirigente en zangeres Marjolijn Polfliet. Ook de prijswinnende familiefilm ‘Mijn naam is Courgette’, vertoond op de vrijdagavond, werd goed gewaardeerd.

Zomerfilm Hulst zal volgend jaar weer in augustus plaatsvinden. De exacte datum en locatie wordt later via www.zomerfilm.nl en via de Facebookpagina van Zomerfilm bekend worden gemaakt.

Lees ook:Zomerfilm Hulst muzikaal feest
Lees ook:Ouderen aan de Irish Coffee…
Lees ook:Edison voor Zeeuw JB Meijers!
Lees ook:Meer dan 300.000 bezoekers voor Michiel de Ruyter-film! + trailer
Lees ook:Zing maar mee….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>