Informatieavond pleegzorg Juvent Zierikzee

ZIERIKZEE – Ook het kind bij jou op de hoek kan een pleeggezin nodig hebben!“Welke financiële middelen je ook hebt, of je nu samen of alleen woont, hetero of homo bent, iedereen kan in principe pleegouder worden. Wat telt is dat je een kind veiligheid, warmte en stabiliteit kan bieden.” Juvent houdt donderdag 28 september een informatieavond Pleegzorg in de gemeente Zierikzee. Iedereen die het pleegouderschap overweegt en meer informatie wil is welkom van 20.00 tot 22.00 uur op het Gemeentehuis Zierikzee, Laan van st. Hilaire 2 te Zierikzee. Pleegzorg in de regio Schouwen-Duiveland In regio Schouwen-Duiveland hebben we nog maar een paar pleeggezinnen die plek hebben voor een pleegkind. Dat is te weinig om voor alle vragen een passende match te vinden.

Ieder kind is immers uniek en verdient een veilige en stabiele opvoedplek! Dat betekent soms dat een kind geplaatst wordt in een andere gemeente, waardoor het zijn vertrouwende omgeving moet verlaten. Uitbreiding van het pleegouderbestand is daarom van groot belang, ook in de regio Schouwen-Duiveland!

Programma – Ontvangst vanaf 19.45 uur met thee en koffie – Uitleg over het voorbereidingsprogramma – Ervaringsverhalen van pleegouders – Uitgebreide mogelijkheid tot stellen van vragen

Meer informatie Voor vragen of meer informatie kijkt u op www.juvent.nl. Aanmelden voor deze avond kan via mail naar [email protected] Na ontvangst sturen we u een bevestiging en het volledige programma.

Lees ook:Informatieavond pleegzorg Juvent Schouwen-Duiveland!
Lees ook:Informatieavond pleegzorg Juvent Middelburg!
Lees ook:Informatieavond pleegzorg Juvent Terneuzen!
Lees ook:Informatieavond pleegzorg Juvent Goes!
Lees ook:Informatieavond pleegzorg Juvent Terneuzen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>