Vlissingen Wonderstad

wonderstroom logo

VLISSINGEN – Het belooft een knusse winter te worden. December wordt een ongekend feestelijke maand in Vlissingen, Cultuurwerf en de ondernemers van Vlissingen hebben het initiatief genomen om gezamenlijk een groot winterevenement neer te zetten: Vlissingen Wonderstad. Van 8 t/m 24 december vinden er diverse activiteiten plaats op het Bellamypark en in de winkelstraten van Vlissingen. Ook Wonderstroom hoort bij die activiteiten.

Activiteiten
Naast Wonderstroom zijn er nog allerlei zeer uiteenlopende (winterse) activiteiten waarmee Vlissingen zich deze winter stevig op de kaart zet. Het programma is op dit moment nog niet compleet. Een tipje van de sluier: X-mas City Trail, Foodtruckfestival Winterkost, The Big Blues Brothers Party Night en Kerstmarkt op de Oude Markt. Maar er worden nog veel meer evenementen aan het programma toegevoegd. Houd wonderstroom.nl/wonderstad in de gaten voor meer info.

Wonderstroom
Wonderstroom vindt van 15 t/m 17 december plaats in en rond een imposante, feestelijke tent op het Bellamypark. In en rond de tent wordt je vermaakt met kleine theater- en muziekvoorstellingen, vuurshows, lichtshows en winterse straattheateracts met een warm gevoel. De eerste acts van Wonderstroom 2017 staan nu op wonderstroom.nl.  Verder staan er foodtrucks met zalige winterse specialiteiten en terrasjes met vuurkorven waar je van een drankje of hapje kunt genieten.

Bellamypark in winterse sferen

Tijdens Vlissingen Wonderstad krijgt het hele Bellamypark een winterse uitstraling. Veel horecazaken bouwen skihutten op voor een extra warm winters gevoel. Kortom: heel Vlissingen zet er de schouders onder om te zorgen voor een onvergetelijke decembermaand.

Lees ook:Wonderstroom!
Lees ook:Vlissingen Wonderstad
Lees ook:Kerst2017 (9): Oh Dennenboom, oh Dennenboom, in Vlissingen hebben ze Wonderstroom
Lees ook:Winterfestival Wonderstroom!
Lees ook:Bijna Wonderstroom

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>