Tweede editie Stripfestival Terneuzen

 


TERNEUZEN – Na de geslaagde eerste editie van vorig jaar, vindt op zaterdag 28 oktober voor de tweede keer Stripfestival Terneuzen plaats. Het Zeldenrust-Steelantcollege wordt deze dag omgetoverd tot een paradijs voor de stripliefhebber. Stripwinkels en uitgeverijen brengen hun beste waren mee en er zijn bijna veertig tekenaars aanwezig om hun werk te signeren.

Maar er is nog veel meer te beleven. Er schuiven bijvoorbeeld vijf young-adult-schrijvers aan. En wat te denken van de levende strip- en filmfiguren die rondlopen, zoals sprookjesprinsessen, troopers en zelfs Lucky Luke. Tevens is er een podium waar diverse leuke evenementen staan gepland.

Meer informatie: stripfestivalterneuzen.nl

Op 28 oktober is de Westerscheldetunnel tolvrij.

Lees ook:Geschiedenis van Zeeland in stripboek
Lees ook:Striptekenaar Danker Jan Oreel publiceert in Eppo
Lees ook:Jeanine Nieuwenhuis gehuldigd!
Lees ook:Dow Chemical zet vijf fabrieken in Terneuzen te koop
Lees ook:Tolvrije zaterdag!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>