Nacht van de Nacht Westkapelle

WESTKAPELLE – De  Nacht van de Nacht is zaterdag 28 oktober. In Westkapelle is er deze keer veel te doen. Zo is er een lampionoptocht en zijn beide vuurtorens geopend.

Een woordvoerder: “Vroeger was de nacht nog donker, tegenwoordig is de nacht in de grote steden bijna een verlenging van de dag vanwege alle verlichting. Maar hier op de westpunt van Walcheren heeft de lichtvervuiling nog niet zo erg toegeslagen.

Op zaterdag 28 oktober starten we de Nacht van de Nacht met om 19.30 uur een lampionoptocht met muziekvereniging O.K.K. Start vanaf de Markt. Aansluitend is het mogelijk vuurtoren ‘t Hoge Licht te beklimmen. Op het hoogste punt van Westkapelle kun je zien hoe Westkapelle en de omgeving er ’s avonds laat uitziet. In de toren zelf is het donker, dus oppassen met het naar boven lopen.”

Ook het IJzeren Torentje is geopend. Beide torens zijn open van 20.00 tot 23.45 uur.

Dineren

Bij de restaurants De Zeezot, Kasteel van Batavia, De Tijd en De Westkaap is het mogelijk te dineren in het donker of bij kaarslicht.

Lees ook:Nacht bij vuurtoren ’t Hoge Licht!
Lees ook:Wintertijden Polderhuis en vuurtoren ‘t Hoge Licht!
Lees ook:Nacht van de nacht in Veere
Lees ook:Zeeansicht!
Lees ook:Kinderen worden zendamateurs in vuurtoren Het Hoge Licht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>