Wegwerkzaamheden Zeeuws-Vlaanderen

werk in uitvoering blog

KAPELLEBRUG – De Provincie Zeeland werkt in Zeeuws-Vlaanderen deze periode aan de weg. Een woordvoerder: “Op diverse locaties  gaan wij aan de slag om ervoor te zorgen dat het asfalt er weer goed bij ligt. Hoewel we overlast zoveel mogelijk proberen te beperken, kan dit enige hinder met zich meebrengen. Ga goed voorbereid op pad; dat scheelt ergernis. En let de komende weken goed op de gele borden met omleidingsroutes!

Wat gaat er gebeuren?

  • N290 (Gentsevaart) te Kapellebrug

Van 30 op 31 oktober en van 31 oktober op 1 november 2017 tussen 19.00 uur en 6.00 uur wordt het asfalt van de hoofdrijbaan op meerdere locaties vernieuwd. Hiervoor wordt op de hoofdrijbaan één rijstrook afgesloten en wordt het verkeer met behulp van verkeersregelaars om en om doorgelaten.

  • N252 Sas van Gent – Sluiskil

Van 2 op 3 november 2017 tussen 19.00 uur en 6.00 uur wordt op de hoofdrijbaan het asfalt gerepareerd nabij de Nijverheidsstraat. Hiervoor wordt op de hoofdrijbaan één rijstrook afgesloten en wordt het verkeer met behulp van verkeersregelaars om en om doorgelaten.

  • N689 Terhole

Van 2 op 3 november en van 3 op 4 november 2017 tussen 18.00 uur en 5.00 uur wordt op de hoofdrijbaan ter hoogte van de rotonde richting Kuitaart het asfalt vernieuwd. Hiervoor wordt de hoofdrijbaan afgesloten en wordt het verkeer omgeleid via Hulst, Zandberg, Graauw, Kruispolderhaven, Kloosterzande v.v.

  • N253 Oostburg – Draaibrug

Van 3 op 4 november 2017 tussen 19.00 uur en 6.00 uur wordt op de hoofdrijbaan ten zuiden van de rotonde Nieuwstraat een asfaltreparatie uitgevoerd. Hiervoor wordt op de hoofdrijbaan één rijstrook afgesloten.  Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de naastgelegen parallelwegen.

  • N676 Breskens – Schoondijke

Van 6 op 7 november 2017 tussen 19.00 uur en 6.00 uur wordt op de westelijke parallelweg ter hoogte van de Baarzandse Kreek een asfaltreparatie uitgevoerd. Hiervoor wordt de parallelweg tussen de Kruisdijkweg en de Schoondijkseweg afgesloten en wordt het verkeer omgeleid.

  • N290 Terhole – Vogelwaarde

Van 6 op 7 november tot en met 10 op 11 november 2017 wordt tussen 19.00 uur en 6.00 uur op de hoofdrijbaan, het fietspad en de rotonde bij Vogelwaarde het asfalt vernieuwd. Hiervoor worden de hoofdrijbaan en het fietspad tussen Terhole en Vogelwaarde afgesloten en wordt het verkeer als volgt omgeleid:
- hoofdrijbaan via de N62 (Tractaatweg), N258 (Langeweg), N290 (Hulst – Terhole) v.v.
- fietspad via Sasdijk, Groot Cambrondijk, Patrijzendijk en Havendijk v.v.

  • N258 Axel

Van 9 op 10 november 2017 tussen 19:00 uur en 6:00 uur wordt op de noordelijke parallelweg het asfalt gerepareerd tussen rotonde Drieschouwen en de Eerste Verkorting. Hiervoor wordt de parallelweg tussen de Kinderdijk en de Eerste Verkorting afgesloten en wordt het verkeer omgeleid via de zuidelijke parallelweg.

  • N258 reconstructie rotonde Derde Verkorting

Van maandag 30 oktober tot en met vrijdag 4 november vinden er werkzaamheden plaats aan de N258, ter hoogte van Absdale en de Derde Verkorting. De rotonde en de aansluitingen worden voorzien van nieuw asfalt. In verband met de werkzaamheden wordt de rotonde aan de kruising Derde Verkorting – Axelsesestraat gedurende 4 nachten afgesloten voor verkeer, tussen 19.00 en 06.00 uur. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de naastgelegen parallelwegen. Overdag ondervindt het verkeer geen hinder en is de N258 gewoon toegankelijk.

  • Renovatie hoofdrijbaan Absdale – Hulst

Vanaf maandag 13 november wordt de hoofdrijbaan van de N258 tussen de nieuwe rotonde en de rotonde bij Life & Garden voorzien van nieuw asfalt. De werkzaamheden duren ongeveer 1 week. Doorgaand verkeer wordt tijdens deze fase van de hoofdrijbaan van de N258 over de zuidelijk gelegen parallelweg (Tolweg) geleid. Op deze route geldt een snelheidsbeperking van 50 km/u.

  • N62 Tractaatweg

Van 27 tot en met 30 oktober en van 3 tot en met 6 november 2017 vindt er werk plaats aan het spoor en omliggende wegen bij de Axelse Sassing. Er wordt een rotonde gebouwd en het spoort wordt beveiligd. In deze weekenden zijn de Buthdijk, Sasdijk, Koegorsstraat, Industrieweg en Finlandweg en het spoor afgesloten. Verkeer kan wel over de Tractaatweg blijven rijden. Afslaand verkeer kan richting Axel. Verkeer vanuit Axel kan ook de Tractaatweg op.

 

 

Lees ook:Asfalteren Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Werkzaamheden provinciale wegen!
Lees ook:Asfalteringswerkzaamheden in Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Wegwerkzaamheden gemeente Sluis!
Lees ook:Onderhoudswerkzaamheden A58, N57 en N59!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>