Bijeenkomst Vrijwilligerswerk voor asielzoekers en statushouders

asielzoekers

MIDDELBURG - Gemeente Middelburg, het AZC Middelburg en Vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig (SWM) nodigen vrijwilligersorganisaties uit voor de IDEE bijeenkomst op 8 november met het thema: Vrijwilligerswerk voor asielzoekers en statushouders. We starten met een inhoudelijk programma en geven jullie daarna de tijd en gelegenheid om elkaar informeel te spreken.

18.30 uur Inloop
19.00 uur Start bijeenkomst
21.00 uur Einde bijeenkomst
Locatie:  AZC Middelburg
Laurens Stommesweg 1 in Middelburg

Een win-win situatie

Vrijwilligersorganisaties krijgen gemotiveerde vrijwilligers, breiden hun vrijwilligersbestand uit en bieden Nederlanders en nieuwkomers, die elkaar anders niet zo snel zouden ontmoeten, de kans om elkaar op een plezierige manier te leren kennen.
Asielzoekers en statushouders krijgen de kans actief bezig te zijn, een zinvolle bijdrage te leveren, Nederlanders te ontmoeten, de Nederlandse taal te leren, Nederland te ontdekken en daarmee aan hun toekomst te werken.

Benieuwd of jouw organisatie mogelijkheden heeft voor vrijwilligerswerk door asielzoekers en statushouders? Wil jouw organisatie zich openstellen voor “nieuwe Middelburgers”?
Tijdens deze bijeenkomst ontvang je informatie over de mogelijkheden op het gebied van vrijwilligerswerk voor asielzoekers en statushouders en hoor je ervaringen van vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers.

Aanmelden

Deelname is gratis. Meld je snel aan, het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan tot 5 november graag via een mail aan [email protected] of via 0118-727028. Per organisatie maximaal 2 vertegenwoordigers.

Lees ook:Bijeenkomst Vrijwilligerswerk voor asielzoekers en statushouders
Lees ook:Feestavond vrijwilligers!
Lees ook:Vrijwilligerswerk bij Porthos Sluis: iets voor jou?
Lees ook:Vrijwilligersmarkt!
Lees ook:Vrijwilligerscafé!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>