Feestavond vrijwilligers!

ballonnen 3

GOES – De gemeente Goes wil ook dit jaar weer alle vrijwilligers uit de gemeente bedanken met een spetterende feestavond.

In de gemeente Goes zijn veel vrijwilligers actief die zich inzetten voor een (sport)vereniging, stichting of zorginstelling. De gemeente wil deze mensen graag bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar en organiseert daarom een feestelijke avond in Theater de Mythe. Dit doen we op dinsdagavond 6 december in samenwerking met het vrijwilligerspunt Goes (SMWO).

Aanmelden kan alleen via de vrijwilligersorganisatie
Als u vrijwilliger bent en graag naar de avond wilt komen, meld u dan bij de organisatie waar u vrijwilligerswerk voor doet. Zij melden u en de andere vrijwilligers uit de organisatie in één keer bij ons aan. Uw vrijwilligersorganisatie kan tot vrijdag 11 november mensen aanmelden voor de feestavond. 

Programma
19.30 uur Welkom in de foyer met koffie/thee en gebak
20.00 uur Opening en welkom
20.10 uur Theaterprogramma met Lulu Swing, de Nachtzusters en Y’A bado!
22.05 uur Afsluiting
22.15 uur Naborrelen in de foyer

Informatie voor de vrijwilligersorganisaties

Aanmelden vrijwilligers
Wilt u uw vrijwilligers in het zonnetje zetten? U kunt vrijwilligers aanmelden voor deze avond door het aanmeldformulier dat wij u via de e-mail hebben toegestuurd volledig in te vullen. U kunt dit formulier mailen aan: [email protected] We vragen u alleen vrijwilligers aan te melden als zij ook daadwerkelijk interesse hebben in de avond. Onze ervaring van vorige jaren is dat de avond snel vol loopt en het is zonde als er uiteindelijk lege plekken zijn in de zaal.
Let op: vrijwilligers kunnen zich niet individueel aanmelden. Dit kan alleen via uw organisatie!

Geen e-mail ontvangen?
Bent u contactpersoon van een vrijwilligersorganisatie gevestigd in de gemeente Goes en heeft u onverhoopt geen e-mail met uitnodiging voor feestavond ontvangen? Stuurt u dan een e-mail naar: [email protected] Wij sturen u dan meer informatie over de vrijwilligersavond en hoe u uw vrijwilligers kunt uitnodigen en aanmelden.

Ophalen kaarten
Nadat u uw vrijwilligers heeft aangemeld kunt u de kaarten voor de vrijwilligers ophalen van maandag 21 tot en met donderdag 24 november opgehaald. Dit kan tussen 08.30 en 17.00 uur en vrijdag 25 november tussen 08.30 en 12.30 uur bij de receptie van het Stadskantoor, M.A. de Ruijterlaan 2 in Goes. Uw aangemelde vrijwilligers ontvangen een digitale bevestiging van de aanmelding met daarin vermeld dat zij de kaarten via uw organisatie ontvangen.

Vragen?
Heeft u nog vragen en/of opmerkingen, dan kunt u ons bereiken via het e-mailadres: [email protected] 

Lees ook:Bedankje voor Goese vrijwilligers!
Lees ook:Vrijwilligersfeestavond
Lees ook:Mening vrijwilligers
Lees ook:Mantelzorgers en vrijwilligers: bedankt!
Lees ook:Frans Naereboutprijs!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>