Hoorzetting Thermpos

thermphos

MIDDELBURG – Over de de sanering van Fosforfabriek Thermphos en over de regionale woningmarktafspraken Walcheren wordt 23 januari een hoorzitting gehouden.

Op 23 januari 2018 zal de commissie bezwaar, beroep en klachten van de provincie Zeeland een zitting houden tot het horen van belanghebbenden in het provinciehuis, Abdij 6 te Middelburg.

Aan de orde komen de volgende zaken:

  • om 14:30 uur wordt een bezwaarschrift behandeld tegen een besluit van gedeputeerde staten van 26 september 2017 betreffende de beslissing op een Wob-verzoek inzake de sanering van Fosforfabriek Thermphos te Vlissingen.
  • Om 15.30 uur en 16.30 uur worden twee bezwaarschriften behandeld naar aanleiding van een brief van gedeputeerde staten van 21 juli 2017 inzake het vaststellen van de regionale woningmarktafspraken Walcheren.

Voor meer informatie over deze zaken kunt u tijdens kantooruren op werkdagen contact opnemen met de secretaris van de commissie bezwaar, beroep en klachten, mw. N.M. de Bruijne/mw. J.M. Ton-Mulder, telefoonnummer +31 118 631319  1254 / [email protected].

Lees ook:Subsidie landschapsbeheer?
Lees ook:Hoorzitting afwijzen subsidie Impuls Wonen
Lees ook:Diederik Samson brengt Thermphos-problemen in kaart
Lees ook:PVV: “GS benadeelt de Zeeuwen!”
Lees ook:Financiële overeenkomst Thermphos getekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>