Wegwerkzaamheden Clinge

werk in uitvoering blog

CLINGE - in Clinge wordt sinds juni van het afgelopen jaar gewerkt in de Koningin Julianastraat, Beatrixstraat en Prins Bernhardstraat. De rioolwerken zijn ondertussen afgerond en ook de geplande bestratingswerken zijn grotendeels afgerond.

Besloten is om aansluitend ook nog de trottoirs in de Beatrixstraat te vervangen in het gedeelte gelegen tussen de Klinkerstraat en Kerkstraat. Daarnaast wordt ook de kruising Beatrixstraat/Klinkerstraat nog herbestraat. Deze werken starten op maandag 8 januari 2018 en nemen naar  verwachting tot en met 12 januari 2018 in beslag.
Tijdens deze periode is de kruising Klinkerstraat / Beatrixstraat afgesloten. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Als laatste onderdeel wordt ook de kruising Klinkerstraat/Prins Bernhardstraat  vernieuwd. Dit gebeurt vanaf maandag 15 januari 2018 en nemen naar verwachting tot en met vrijdag 19 januari 2018 in beslag. Tijdens deze periode is de kruising Klinkerstraat/Prins Bernhardstraat afgesloten. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid. Het eenrichtingsverkeer in de Klinkerstraat wordt tijdens deze werkzaamheden tijdelijk opgeheven.

Naar verwachting kan het totale project in de tweede helft van januari 2018 worden afgerond. Uiteraard spelen de weersverwachtingen een rol bij de uitvoering en planning van de werkzaamheden.

Lees ook:Wegafsluitingen rioolwerkzaamheden
Lees ook:Rioolwerkzaamheden
Lees ook:Koningin Julianastraat Clinge afgesloten
Lees ook:Vervangen riolering!
Lees ook:Infoavond rioolwerken Clinge!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>