Gewonde en nieuwe auto verwoest bij crash

‘s-HEERENHOEK – Op de toerit van de Sloeweg naar de A58 bij ‘s-Heerenhoek was afgelopen vrijdag een aanrijding tussen twee auto’s. Een bestuurder is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde rond 20.00 uur. Een 60-jarige bestuurder uit ‘s Heer Arendskerke reed achterop een automobilist (45) uit ‘s Heerenhoek. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd. Een opvallend detail was dat de achterste auto slechts een dag oud was, waarmee nog geen vijftig kilometer was gereden. Een bergingsbedrijf heeft beide auto’s weggetakeld.

Bloedproef

Bij een ademtest bleek dat de bestuurder uit ‘s Heer Arendskerke vermoedelijk teveel alcohol had gedronken. De man is voor medisch onderzoek met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis heeft een GGD-arts een bloedproef afgenomen. De uitslag van deze proef is over ongeveer twee weken bekend. De politie onderzoekt de oorzaak van de aanrijding.

Lees ook:Bloedproef afgenomen bij bromfietser na ongeluk!
Lees ook:Dronken de sloot in!
Lees ook:Bloedproef afgenomen van veroorzaker ongeval N256
Lees ook:Foute bestuurder raakt auto kwijt!
Lees ook:Auto van de weg: 1 gewonde!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>