Modelbouwshow opnieuw in Goese Zeelandhallen

modelbouwshow 2018

GOES – Ruim 10.000 bezoekers hebben afgelopen jaar de Goese Modelbouwshow bezocht. Ook zag de organisatie een toename van het aantal buitenlandse deelnemers afgelopen jaar. In februari  kunnen liefhebbers van modelbouw en LEGO hun hart weer ophalen tijdens de 26ste edite. De Modelbouwshow vindt van 24 tot en met 25 februari plaats in de Zeelandhallen. 

Voor 2018 heeft de Modelbouwshow het thema Plasticbouw gekozen waarbij gedacht kan worden aan vliegtuigen, auto’s, boten en nog veel meer. Uiteraard is het bekende aanbod van alle vormen van modelbouw aanwezig zoals:

  • Radiografisch bestuurbare trucks
  • Auto’s en racewagens
  • Een bassin met modelboten
  • Vliegtuigen
  • Modelspoorbanen
  • Meccano
  • Modelstoom
  • Militaire voertuigen

Over de Modelbouwshow en LEGO
Van minitrein tot miniboot, van lijm tot precisiegereedschappen: alles is op de Modelbouwshow aanwezig. In 2018 is de Modelbouwshow verdeeld over maar liefst 3 hallen met een oppervlakte van 14.000 m². Vereniging de Bouwsteen biedt hier plaats aan ruim 800 bouwers, van jong tot oud. De Bouwsteen laat zien wat er allemaal mogelijk is met LEGO. Grote LEGO bouwwerken en demonstratie opstellingen maken het festijn met bouwstenen compleet.

Praktische informatie
De Modelbouwshow is 24 en 25 februari 2018 geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 11,00 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen t/m 12 jaar. Tickets zijn te koop via zeelandhallen.nl/tickets-modelbouwshow. Om de bereikbaarheid met het openbaar vervoer te optimaliseren, rijdt er bij deze editie van de Modelbouwshow een pendelbus tussen het NS Station van Goes en de Zeelandhallen. De kosten voor dit vervoer zijn € 1,00 per persoon (enkele reis).

Lees ook:Jubilerende modelbouwshow!
Lees ook:Modelbouwshow Zeelandhallen!
Lees ook:Modelbouwshow Zeelandhallen!
Lees ook:Modelbouwshow Zeelandhallen!
Lees ook:Toys XL ZEP Middelburg opent zaterdag Super Store Lego!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>