Dronken bromfietser vlucht na botsing

GOES – Bij de kruising van de Oostsingel en de Grote Kade in Goes raakte afgelopen wpensdag een fietsster en een bestuurster van een scootmobiel bij een ongeval gewond. De veroorzakende bromfietser ging er vandoor, maar kon even later worden aangehouden.

Het incident gebeurde rond 16.15 uur. De fiets en de scootmobiel reden over de ophaalbrug toen de fietsster plotseling door een bromfietser werd aangereden. De vrouw botste met haar fiets tegen de scootmobiel en viel op de grond. De bromfiets reed ook nog tegen de scootmobiel en vluchtte daarna over de Oostsingel weg.

Verwondingen

De 29-jarige fietsster uit Goes werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurster van de scootmobiel is naar de huisarts gegaan.

Blaastest

De politie stelde een onderzoek in naar het ongeval en de identiteit van de veroorzaker. Rond 16.30 uur werd een 21-jarige man uit Zierikzee op de Oostsingel aangehouden. De bromfietser had teveel alcohol gedronken. Tijdens een test blies hij 480 ug/l. Bij onderzoek aan de brommer bleek dat deze te hard reed, namelijk 89 kilometer per uur. Van de man is een verklaring opgenomen. Hij kreeg een proces-verbaal voor de verschillende strafbare feiten.

Lees ook:Bloedproef afgenomen bij bromfietser na ongeluk!
Lees ook:Bloedproef afgenomen van veroorzaker ongeval N256
Lees ook:Dronken automobiliste ramt lantaarnpaal en rijdt door!
Lees ook:Dronken man aangehouden na aanrijding!
Lees ook:Dronken man aangehouden na aanrijding!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>