Dronken supporter aan de wandel van Yerseke naar Breda

YERSEKE – Een dronken voetbalsupporter had zaterdag nog een hele weg te gaan. Zijn voetreis van Yerseke naar zijn woonplaats Breda eindigde op de Zanddijk aan de rand van het Zeeuwse mosseldorp.

De 42-jarige man had in Yerseke een voetbalwedstrijd bijgewoond. Of hij de winst van zijn favoriete club had gevierd of juist een nederlaag had weggedronken, is niet duidelijk. In elk geval was hij zo kachel dat hij besloot van Yerseke naar Breda te lopen, met de auto toch al gauw een rit van een uur.
Getuigen zagen de man over de Zanddijk zwalken en waarschuwden de politie. Agenten zochten de beschonken wandelaar op en gaven hem een lift. Niet naar Breda, maar naar een politiecel waar hij zijn roes kon uitslapen. Overigens had de man een flinke hoofdwond omdat hij onderweg waarschijnlijk was gevallen. Ambulancepersoneel heeft de wond verzorgd.

Lees ook:Motorcrosser vlucht voor politie
Lees ook:Gewapende automobilist!
Lees ook:Auto van de dijk!
Lees ook:Schade bij crash Yerseke!
Lees ook:Pepperspray gebruikt bij aanhouding!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>