Terneuzenaar beroofd in holst van de nacht

TERNEUZEN –  In het holst van de nacht is een Terneuzenaar (41) op straat van zijn geld beroofd.

Het slachtoffer fietste in de nacht van zaterdag op zondag rond drie uur door de Guido Gezelestraat. Opeens bedreigde een onbekende hem met een wapen. De Terneuzenaar speelde aanvankelijk de held en is een worsteling met de dader aangegaan. Hierbij is hij gewond geraakt aan zijn been. De dader is nadat hij de portemonnee van het slachtoffer had weggegrist gevlucht naar het Beethovenhof. De politie is op zoek naar de rover en naar een man en vrouw die na de beroving met het slachtoffer in gesprek zijn geraakt.

Lees ook:Vlissinger beroofd!
Lees ook:Gewonde bij beroving!
Lees ook:Crime hype: Weer beroving in Vlissingen
Lees ook:Vrouw (20) beroofd bij geldautomaat Kruiningen
Lees ook:Telefoon geroofd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>