Inschrijving Ride for the Roses gaat van start

GOES – De inschrijving voor de Delta Ride for the Roses Zeeland op zaterdag 12 juni begint vandaag. Deelnemers kunnen weer kiezen uit routes van 25, 50 en 120 kilometer.

De Delta Ride for the Roses is een tocht voor het goede doel. De opbrengst gaat naar KWF kankerbestrijding en KiKa. Scholen, bedrijven, clubs, verenigingen, gezinnen, individuele fietsers: iedereen kan zich via de website inschrijven.
Het vertrek op 12 juni is bij de Zeelandhallen te Goes. In en om de Zeelandhallen vinden die dag diverse evenementen plaats.
De 25 en 50 kilometer worden verreden over de mooie binnenwegen van Zuid-Beveland, terwijl de route van de 120 kilometer grotendeels over het parcours van de Delta Tour Zeeland gaat. De route vanaf de Zeelandhallen te Goes verloopt over Noord-Beveland via de Zeelandbrug, Philipsdam en vervolgens via Tholen en de Oesterdam door de finish van de proftour in Goes. De Delta Tour Zeeland voor proefwielrenners wordt ook die dag in Zeeland gereden. De finish daarvan in in Goes op de Nansenbaan.

 

Lees ook:Verkeershinder rond wielerevenementen!
Lees ook:Ride for the Roses: 135.000 euro!
Lees ook:DELTA Ride for the Roses!
Lees ook:DELTA blijft hoofdsponsor Ride for the Roses
Lees ook:Zomer tip (9): Ride for the Roses!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>