Johnny Hoogerland: Ik ben bang dat ik vandaag in de Tour de finish niet haal!


YERSEKE – “Fietsen met 33 hechtingen is natuurlijk niet ideaal. Ik weet niet hoe ik er voor sta als er volle bak gekoerst wordt. Ik zeg niet dat het gebeurt, maar ik ben zeker bang dat ik de finish niet haal. Ik kan alleen maar heel veel hopen”, bekent een zwaar gehavende wielrenner Johnny Hoogerland. De bull van de Bevelanden start vandaag, nadat hij zondag tijdens een aanrijding met een televisiewagen in de Tour de France een hekwerk met prikkeldraad is ingereden!

Hoogerland heeft 33 hechtingen: 11 in zijn bovenbeen, 11 in zijn knieholte en 11 in zijn bil. Een systeem met koude compressoren dat de afgelopen dagen is gebruikt moet Hoogerland op de weg houden. Na zijn val krijgt hij een speciale behandeling die bestaat eruit dat hij bedekt wordt met koude elementen. Die zorgen ervoor dat zwellingen verminderen en dat de pijn afneemt.

Lees ook:Johnny Hoogerland behoudt bolletjestrui!
Lees ook:Straf voor Johnny Hoogerland? Dries Roelvink zingt hem toe!
Lees ook:Johnny Hoogerland flikt iets dat alleen homo schandknaap lukt: Pijn aan kont levert geld op!
Lees ook:Johnny Hoogerland heeft nog steeds last van val Tour de France!
Lees ook:Johnny Hoogerland krijgt paaltje en prikkeldraad!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>