Start running…..

VLISSINGEN – In opdracht van Vlissingen in beweging start woensdagochtend 29 augustus de cursus Start Running. Deze cursus is laagdrempelig, zodat u als beginnend hardloper kunt ervaren hoe makkelijk het hardlopen kan zijn. Het voordeel van hardlopen is namelijk dat u dit op elk moment van de dag kunt doen, wanneer het u uitkomt.

Looptrainer Anthony van den Berg heeft een programma ontwikkeld om u de eerste stappen van het lopen bij te brengen. Anthony is efficiency looptrainer runningtherapeut gespecialiseerd in natuurlijk, gezond, makkelijk en efficiënt hardlopen. Hij zal u laten ervaren hoe leuk hardlopen kan zijn.

Kosten
De kosten van de cursus zijn € 25,- en worden aan de gemeente Vlissingen voldaan. Als u de cursus afmaakt, krijgt u € 10,- teruggestort op u rekening. U krijgt hiervoor 6 specifieke looptrainingen. Aansluitend aan deze trainingen kunt u 1 maand kosteloos blijven deelnemen aan de ochtendtrainingen van Loopgroep Zeeland.

Opgeven
U kunt zich via de onder genoemde website opgeven voor de cursus Start Running. U vindt hier ook alle informatie over de cursus.

WEbsite: www.loopgroepzeeland.nl

Lees ook:Doe mee met de cursus Start Running!
Lees ook:Cursus Start Running Efficiently begonnen!
Lees ook:Cursus Politiek Actief!
Lees ook:Cursus ‘Schrijf je levensverhaal’!
Lees ook:Omgaan met digitale overheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>